Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Colaboratori de top international alaturi de VixenStudio

Editia de toamna B Cams 2018 a fost un eveniment mult asteptat de catre toate studiourile de videochat care activeaza zilnic profesional pe teritoriul tarii noastre. Cu toate acestea, chiar daca la evenimenul toamnei din videochat au fost prezente atat de multe studiouri cu modelele lor cu tot, VixenStudio a avut cel mai numeros public, asta si datorita faptului ca ne-am reunit atat echipele din Iasi cat si pe cele din capitala.

In plus, se stie deja ca noi, cei de la VixenStudio cel mai profesional studio de videochat Iasi suntem prea obisnuiti cu petrecerile zgomotoase ca sa nu facem fata la una de elita cum a fost cea de la evenimentul B Cams de anul acesta.

Prima zi de B Cams a fost dedicata summitului care s-a desfasurat intr-o locatie de lux. De data aceasta, am stabilit cu totii sa nu participam chiar in numar asa de mare la acest summit si am preferat sa participe la el doar managerii si cateva dintre modelele noastre cele mai populare de la VixenStudio. Dupa ce conferinta a luat sfarsit, am stat cu totii la masa si am avut multe conversatii interesante cu partenerii nostri.

In a doua zi de seminarii de la editia de toamna B Cams am mers tot in echipa mai micuta si ne-am delectat in conversatii la fel de interesante ca si in prima zi de summit, de data aceasta alaturi de colaboratorii nostri cei mai de soi, respectiv echipa Stripchat alaturi de reprezentantii ei. Intalnirea a fost una emotionanta si datorita faptului ca noi cu echipa Stripchat avem o colaborare faina si de lunga durata. In plus, i-am si vizitat acasa la ei dar si ei ne-au facut noua o surpriza la noi acasa.

Seara a doua de seminar am petrecut-o cu totii intr-o locatie absolut senzationala. Aici s-a desfasurat in acea seara Gala Cam-Site Awards si de data aceasta ne-am decis sa aparem in numar mai mare la eveniment, mai exact in numar de nici mai mult si nici mai putin de 17 oameni. Toate modelele noastre erau imbracate si accesorizate chic, acaparand privirea tuturor praticipantilor asupra lor. De altfel, s-au luat si premii si nu puteam pleca acasa fara cateva trofee primite cu drag de catre modelele noastre in cadrul ceremoniei de premiere.

Trei premii la numar, atatea au fost castigate de catre echipa VixenStudio. Acestea sunt cele mai importante trei premii care s-au oferit la editia de toamna B Cams de anul acesta si noi le-am primit pe toate, dupa cum urmeaza – ClaraXJoy a primit premiul Best Model Revelation de la echipa Stripchat, Cam 4 ne-au daruit trofeul Most Professional Studio si tot echipa Stripchat a oferit intregului nostru studio premiul de Best Fastest Growing Studio. Seara s-a terminat in pasi de dans pana dimineata in zori in Face Club.

Intercontinental a fost ultima zi de summit programata la aceasta editie de toamna B Cams, la aceste seminarii participand toata echipa VixenStudio. Asta pentru ca am facut si cateva sedinte foto fierbinti chiar in acest hotel si astfel trebuiau sa fie prezente toate modelele din studioul nostru. Seara ne-am petrecut-o cu totii intai la festivitatea de premiere organizata la Le Chateau, aici castigand inca un premiu important la Gala Studios Cam Star Awards.

Acest ultim premiu a fost chiar o surpriza pentru toti datorita faptului ca trofeul a fost primit de catre cel mai vechi model de la VixenStudio, respectiv PureXInnocence. Normal ca seara am incheiat-o tot in pasi de dans.

Si uite asa a trecut si editia de toamna a celui mai asteptat eveniment al toamnei, editia B Cams si suntem foarte bucurosi ca nici de data aceasta VixenStudio nu a plecat acasa cu mana goala de la festivitatile de premiere. Te asteptam si pe tine la studioul nostru daca iti doresti si tu sa participi alaturi de noi la numeroasele evenimente de videochat care se organizeaza pe teritoriul tarii noastre!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?